Al Planeta de Cuines hi podeu trobar les últimes receptes dels millors blogs de cuina.

Si teniu un blog de cuina i voleu formar part d'aquest planeta, poseu-vos en contacte amb nosaltres: planetadecuines ensaïmada juguemacuinetes punt cat


divendres, 4 de desembre del 2009

A quin bloc va sortir aquella recepta?

L'altra dia vaig trobar-me una addicta al Planetadecuines i em comentava que, deixant de banda que el Planeta és fantàstic :-), sovint recordava que havia sortit una recepta però no hi havia manera de tornar-la a trobar, excepte si feia una cerca amb el Google és clar.

Efectivament, el Planeta només recorda les últimes 50 receptes, i si el ritme d'actualització és l'habitual, una recepta només està al planeta 2 o 3 dies.

Una forma fàcil de mantenir un registre de tot allò que s'ha publicat al Planeta és utilitzant el fil de sindicació de continguts (RSS) amb algun lector adequat. La sindicació us permet, d'una banda, seguir tot allò que es publica al Planeta sense necessitat de visitar-lo, i de l'altra, acumular el llistat de receptes publicades tot i si esteu diversos dies sense consultar el lector de RSS.

Jo faig servir el GoogleReader, però n'hi ha molts d'altres que de be segur són millors. Us en deixo una imatge.

Quin lector d'RSS fas servir tu?

Carles.

1 comentari:

  1. és molt bona idea utilitzar els Google Reader com a arxiu, jo sempre ho faig, les cerques funcionen perfecte!

    per als lectors que no tinguin clar tot això del RSS i el Google Reader us recomano una entrada que vam fer fa un temps: http://betesiclicks.com/2009/03/16/com-seguir-blogs/

    Anna

    ResponElimina